O treneru:

Studio by Andrea Rukavina

Andrea Rukavina

Rođena 20.12.1974 god. u Zagrebu, školovala se i završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, a nakon toga upisuje i diplomira na Kineziološkom fakultetu,  izobrazbu sportskih trenera, smjer sportska rekreacija.

Od svoje desete godine kao mala sportašica član je Atletskog saveza O.Š., od dvanaeste godine i Atletskog saveza Dinamo.

Natječe se i osvaja mnoga priznanja i medalje – 1. mjesto u skoku u vis u Zagrebu, te 2. mjesto na području bivše Jugoslavije.

Iako planira svoj radni vijek provesti u uredu, ljubav prema sportu je presudila i vraća se u dvoranu.

Uz Kineziološki fakultet, završava i Reebok University, edukaciju na Bosu rekvizitima, Pilates edukaciju, jednogodišnju izobrazbu za trenera program Body tehnike, i ujedno jednu godinu proučava yogu ( samo diplomski ju dijeli od verficiranog yoga trenera ).

U tijeku je opsežne edukacije koja obuhvaća : FUNKCIONALNU DIJAGNOSTIKU, KOREKTIVNE VJEŽBE, RAZVOJNI TRENING I ENERGETSKI TRENING ZA ELITNE PERFORMERE.

Dodatno je završila i Autogeni trening kod Jadranke Škarice i IMAGO terapiju odnosa kod dr. Jasne Burnać Štefok.

Kod predivne duhovne mentorice Anande završava tečaj meditacije, dobiva svoju vlastitu mantru i meditira svakodnevno.

Energetska dijagnostika nešto je što ju zanima i uskoro planira izučavanje i u tom smjeru.

Cjelokupan opus izobrazbe kao i dosadašnje desetogodišnje iskustvo samostalnog rada, čini ju trenerom kakva je i danas.

Njena misija su zdravi i sretni ljudi.

“Kad me pitaju, po čemu se ti razlikuješ od drugih trenera, što je tvoj prepoznatljivi inicijal…ja ne dvojim s odgovorom i nadam se da će me razumjeti..

Ja sam trener koji ne odvaja fizičko od psihičkog, ja sam trener koji gleda cjelinu i nikako drugačije ne može gledati.

Moja iskustva u radu s klijentima, sada već i petnaest godina unazad, prepuna su kako fizičkih ali istodobno i psihičkih promjena.

Najčešće su psihička stanja bila ta za poželjeti promjene, a nekako je najlakše krenuti od onoga što je vidljivo – našeg tijela.

To vam nudim kad dođete u Studio, jedan ciljani rad u smjeru vaše psihofizičke promjene; kasnije to možemo zvati vašim novim stilom života.

Naučiti ću vas i naviknuti da vježbate, vremenom ćete sami poželjeti promijeniti prehranu, bit ćete zadovoljni, a samim time i pozitivni i sretni..

Nije nedostižno, uz nekog kome je stalo i tko će vam pomoći, zaista je sve moguće.

Zdravi i sretni ljudi koji uživaju u životu, moja su misija.”

Kontakt: trener.andrea@gmail.com, gsm: 091/ 11 11 114

Trenira programe: Korektivno razvojni program, Spinning, Vježbe za trudnice, Mali sportaši, Zdravstveni fitness, Energetski trening, Yoga