O treneru:

11850676_537014399785980_6442627747765320520_o

Ivana Tavra Eror

Elemente joge susrećem  kroz dugogodišnje bavljenje plesom, a zadnjih godina započinjem istraživanje ove drevne duhovne discipline. Ubrzo me put vodi u Divya joga školu gdje pronalazim savršenu oazu za daljnji razvoj i učenje te upoznajem svoje dvije predivne učiteljice koje su mi veliki uzori i inspiracija. Sandra Petra Pintarić vodi me kroz izazovni svijet Dharma yoge u koju se odmah zaljubljujem i kroz koju se polako kristalizira moj duhovni put, a Ljiljana Valdec Horvat (duhovnog imena Sat Krya Kaur) nesebično me obasipa bogatim znanjem i tehnikama Kundalini yoge koju smatram osobnom inicijacijom u svijet yoge i velikom ljubavlju te savršenom tehnologijom za svjestan i zdrav život u današnjem stresnom vremenu.

Pod mentorstvom Sandre Petre završavam Hatha–Raja Inteziv te postajem certificiranom yoga multi style RYT 200 učiteljicom, a polako se nazire kraj i RYT 300. Mimo toga ne propuštam priliku sudjelovati i učiti na raznim radionicama, predavanjima i naravno kroz predanu osobnu praksu. Kroz radionice u Divyi upoznajem prekrasnu Dušu i veliku Učiteljicu Anandu Vdović koja me inicira u mantra praksu i Sahaj Samadhi što potpuno mijenja ne samo moju yoga praksu već i moj život pred čim sam posebno ponizna i zahvalna.

Inspiraciju i ljepotu za život u svjesnosti joge vidim apsolutno u svemu. Svako novo iskustvo na metu i izvan njega bude samo sve veću želju za učenjem i dijeljenjem ovog drevnog duhovnog znanja zbog čega se osjećam beskrajno blagoslovljenom i zahvalnom.

Trenira programe: